Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamelat adımları genellikle şunları içerir:

çatı çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Erişim kolaylığı tedarik etmek fakatçlı yapılmış merdivenlerin haricinde dirilik güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik idare etmek adına yangın merdivenleri içre benibeşer çitndıran bütün dokumalarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en tatminkâr eder politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve üst dal uygulandığı üzere, dikey panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan çokça insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kadar olabilir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun karınin bile kanatlarının dizaynının en uygun biçimde yapılması gereklidir. Kanatları mevzun şekilde biçimli monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Acil çıkış bapsı kilitli olmamalı ve defa ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz azca kata malik binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan daha bir araba kata ehil binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının Yangın Merdiveni Kapısı boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Binanın sineinden adiya doğru nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Toptan ve dağınık satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Ege Bölgesi ilkin sarhoş olmak üzere bütün Türkiye geneline ivedi çıkış bapsı ihtiyaçlarınızı hızlı halde gidermektedir. Her ne derece evetşanabilecek yangın kabilinden olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her ana karşı daha hazırlıklı olabilmek bâtınin ivedili çıkış bapsı oluşturulmasında kompetan desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza düzenırsınız.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page