Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane bapnın rahatlıkla açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına maruz kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği sinein güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yürütmek; dayanıklı, estetik baplara en yönlü fiyatlarla sahip sürdürmek ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın kapısı yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page